• ®Σαολίν Γου Κουνγκ Ντουάν Ουέϊ
  Το Επίσημο Σύστημα αξιολόγησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν

  Σαολίν Γου Κουνγκ Ντουάν Ανώτατου Επιπέδου [Κιν.: Shàolín Wǔgōng dǐngjínduànwèi 少林武功顶级段位]

  5ο Ντουάν και 6ο Ντουάν

  Εκείνοι που συμμετέχουν και ασκούνται στις πολεμικές τέχνες του Σαολίν μπορούν να αιτηθούν για Ντουάν. Ο αιτούμενος για Ντουάν τιμά τους δασκάλους του/της, και σέβεται τις διδασκαλίες τους, τηρεί τους κανόνες και πειθαρχεί, δίνει μεγάλη προσοχή στην ηθική και στην δεοντολογία των πολεμικών τεχνών του Σαολίν και είναι σε θέση να εφαρμόζει πιστά το εθιμοτυπικό των πολεμικών τεχνών του Σαολίν.

  Κριτήρια Ντουάν Ουέϊ Ανώτατου Επιπέδου

  5ο Ντουάν Ανώτατου Επιπέδου: Τα άτομα ηλικίας τουλάχιστον 35 ετών, που κατέχουν το 4ο Ντουάν Ανώτερου Επιπέδου για περισσότερο από 5 έτη, είναι ειδήμονες στο τεχνικό και θεωρητικό σύστημα δύο στυλ των πολεμικών τεχνών του Σαολίν, με αποδεδειγμένη επιτυχία, έχουν εκπονήσει εξέχουσες εργασίες για το Σαολίν Γουκούνγκ καθώς και με επιτυχίες στη θεωρητική έρευνα, και αριστεύουν επίσης στην ηθική και το εθιμοτυπικό των πολεμικών τεχνών του Σαολίν, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για προαγωγή στο 5ο Ντουάν Ανώτερου Επιπέδου.

  6ο Ντουάν Ανώτατου Επιπέδου: Τα άτομα ηλικίας τουλάχιστον 45 ετών, που κατέχουν το 5ο Ντουάν Ανώτατου Επιπέδου για περισσότερο από 6 χρόνια, με άριστη ικανότητα και εξειδίκευση στο τεχνικό και θεωρητικό σύστημα δύο στυλ των πολεμικών τεχνών του Σαολίν, και έχουν καθιερωθεί με μεγάλη επιτυχία, έχουν κατορθώσει σημαντικά επιτεύγματα σε εργασίες και θεωρητική έρευνα [που έχουν εκδοθεί] στο Σαολίν Γουκούνγκ, έχουν αξιοσημείωτη προσφορά στην ανάπτυξη του Σαολίν Γουκούνγκ, και επιπλέον, είναι ευυπόληπτοι στην ηθική και το εθιμοτυπικό των πολεμικών τεχνών του Σαολίν, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για προαγωγή στο 6ο Ντουάν Ουέϊ Ανώτερου Επιπέδου.

   

  Σημείωση: Σε περίπτωση μαθησιακής ικανότητας, μετά από αίτηση του δασκάλου δύναται να γίνει ηλικιακή εξαίρεση.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου μας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, εικόνων, αναπαραστάσεων με γραφικά, αρχείων ήχου και εικόνας, αποτελεί, εφόσον δεν ορίζεται ρητώς το αντίθετο, ιδιοκτησία της Ομοσπονδίας Σαολίν Ελλάδος. Το περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο με ρητή άδεια για ιδιωτική, δηλαδή όχι για δημόσια ή εμπορική, χρήση. Τυχόν τροποποίηση, μετάφραση ή άλλου είδους επεξεργασία ή προσαρμογή του περιεχομένου μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν έγγραφης άδειας της Ομοσπονδίας Σαολίν Ελλάδος. Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή κατάχρηση κατατεθέντων σημάτων ή λογότυπων της Ομοσπονδίας Σαολίν Ελλάδος, στο σύνολο δεν επιτρέπεται.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ