• ®Σαολίν Γου Κουνγκ Ντουάν Ουέϊ
  Το Επίσημο Σύστημα αξιολόγησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν

  Σαολίν Γου Κουνγκ Ντουάν Ουέϊ Βασικού Επιπέδου [Κιν.: Shàolín Wǔgōng xiǎoduànwèi 少林武功小段位]

  1ο Ντουάν, 2ο Ντουάν και 3ο Ντουάν

  Εκείνοι που συμμετέχουν και ασκούνται στις πολεμικές τέχνες του Σαολίν μπορούν να αιτηθούν για Ντουάν. Ο αιτούμενος για Ντουάν τιμά τους δασκάλους του/της, και σέβεται τις διδασκαλίες τους, τηρεί τους κανόνες και πειθαρχεί, δίνει μεγάλη προσοχή στην ηθική και στην δεοντολογία των πολεμικών τεχνών του Σαολίν και είναι σε θέση να εφαρμόζει πιστά το εθιμοτυπικό των πολεμικών τεχνών του Σαολίν.

  Κριτήρια Ντουάν Ουέϊ Βασικού Επιπέδου

  1ο Ντουάν Βασικού Επιπέδου: Τα άτομα ηλικίας τουλάχιστον 9 ετών, που ασκούνται στις πολεμικές τέχνες του Σαολίν για περισσότερο από 1,5 έτος, με τεχνική αξιολόγηση [μία φόρμα με γυμνά χέρια και μία φόρμα με όπλο – Πλέον του προηγούμενου επιπέδου] άνω των 7 βαθμών, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για προαγωγή στο 1ο Ντουάν Βασικού Επιπέδου.

  2ο Ντουάν Βασικού Επιπέδου: Τα άτομα ηλικίας τουλάχιστον 10 ετών, που κατέχουν το 1ο Ντουάν Βασικού Επιπέδου για περισσότερο από 6 μήνες, με τεχνική αξιολόγηση [μία φόρμα με γυμνά χέρια και μία φόρμα με όπλο – Πλέον του προηγούμενου επιπέδου] άνω των 7 βαθμών, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για προαγωγή στο 2ο Ντουάν Βασικού Επιπέδου.

  3ο Ντουάν Βασικού Επιπέδου: Τα άτομα ηλικίας τουλάχιστον 12 ετών, που κατέχουν το 2ο ΝτουάνΒασικού Επιπέδου για περισσότερο από 6 μήνες, με τεχνική αξιολόγηση [μία φόρμα με γυμνά χέρια και μία φόρμα με όπλο – Πλέον του προηγούμενου επιπέδου] άνω των 7.5 βαθμών, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για προαγωγή στο 3ο Ντουάν Βασικού Επιπέδου.

   

  Σημείωση: Σε περίπτωση μαθησιακής ικανότητας, μετά από αίτηση του δασκάλου δύναται να γίνει ηλικιακή εξαίρεση.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου μας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, εικόνων, αναπαραστάσεων με γραφικά, αρχείων ήχου και εικόνας, αποτελεί, εφόσον δεν ορίζεται ρητώς το αντίθετο, ιδιοκτησία της Ομοσπονδίας Σαολίν Ελλάδος. Το περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο με ρητή άδεια για ιδιωτική, δηλαδή όχι για δημόσια ή εμπορική, χρήση. Τυχόν τροποποίηση, μετάφραση ή άλλου είδους επεξεργασία ή προσαρμογή του περιεχομένου μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν έγγραφης άδειας της Ομοσπονδίας Σαολίν Ελλάδος. Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή κατάχρηση κατατεθέντων σημάτων ή λογότυπων της Ομοσπονδίας Σαολίν Ελλάδος, στο σύνολο δεν επιτρέπεται.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ